Charter Algarve - Four Seasons Vilamoura, cu plecare din Bucuresti

Avand o piscină in aer liber in stil lagună și un centru spa, acest complex din Vilamoura oferă apartamente luminoase și spațioase, cu balcoane cu vedere la grădina de palmieri. Se pot aranja transferuri de la aeroport la Aeroportul Faro.

Four Seasons Vilamoura are vedere la Pinhal, un teren de golf de campionat cu 18 găuri, cu un putting green, practice și Club House. Complexul oferă intrare privată la curs. Wi-Fi gratuit este disponibil in bar și lounge.

Cu o chicinetă completă, toate studiourile și apartamentele de la Four Seasons Vilamoura sunt decorate in stil modern, in culori pastelate. Fiecare include o baie privată cu cadă și duș.

Restaurantele hotelului servesc bufete deschise și mancăruri à la carte in interior sau pe terasele de langă piscină. Restaurantul A Cascata oferă seri tematice braziliane, italiene și portugheze și pește proaspăt prins la pranz. Braseria oferă un meniu sofisticat intr-o atmosferă confortabilă.

Divertismentul live este organizat in mod regulat. Barul de la piscină oferă băuturi răcoritoare și este disponibil un serviciu la pachet pentru mesele in cameră.

Facilitățile de agrement includ o piscină interioară și in aer liber incălzită (incălzită intre mijlocul lunii februarie și jumătatea lunii noiembrie), o cadă cu hidromasaj și o saună. La centrul spa pot fi savurate diferite tratamente de infrumusețare, iar oaspeții se pot antrena la sala de sport. Pentru copii, există o piscină pentru copii, loc de joacă și un club pentru copii.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Four Seasons Vilamoura, Algarve, Portugalia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta