Skipass inclus!
Ossiach - Pârtii însorite în inima Carintiei

În inima Carintiei la cca. 15 km de îndrăgitul domeniu schiabil Gerlitzen, se află situata mica aşezare Ossiach, pe malul sudic al lacului cu acelaşi nume. Înconjurată de o impresionantă panoramă montană aşezarea vă aşteaptă cu distracţie pe plăci pentru mic şi mare şi în plus şi o ofertă culturală diversificată. Cea mai veche biserică de mânăstire benedictină din Land nu adăposteşte doar Academia de Muzică a Carintiei, ci este şi scena a renumite evenimente muzicale şi culturale. Cine vizitează Ossiach în perioada sărbătorilor de carnaval trebuie neapărat să facă o excursie şi la vecina Villach: aici petrecerea a fost perfecţionată de-a lungul a 130 ani de carnaval!

După o zi la schi pe domeniul schiabil Gerlitzen vă aşteaptă numeroase cabane cu terase generoase şi o varietate de Après-Ski pentru un sejur plăcut. Bucurați-vă de atmosfera rustică, de exemplu, în "Huaba Hitt'n" pe pârtia Klösterle II (Nr. 8) sau petreceţi împreună cu iubitorii sporturilor de iarnă la barul primitor Neugarten Almseehütte în aer liber. Pentru cei care doresc să transforme noaptea în zi este o necesitate oraşul vecin Villach (cca. 15 km). Aici aveţi o varietate de opţiuni pentru distracţie şi petreceri. După o zi de sport cu siguranţă vă veţi bucura de Therme Warmbad Villach, unde vă puteţi relaxa. Sau seara puteţi încerca specialităţi tipice din Kärnten savurând un pahar bun de vin în una dintre tradiţionalele case de oaspeţi din localitate pentru a încheia ziua.

Sus deasupra lacului Ossiach vă aşteaptă aproape 41 km variaţi de pârtii şi 15 km de rute naturale cu diferite grade de dificultate în domeniul schiabil "Gerlitzen". Fie că sunteţi începător sau 'profesionist', pârtiile însorite cu multă zăpadă de pe Gerlitzen sunt o adevărată plăcere! Oferă facilităţi de calitate superioară şi siguranţă de zăpadă din noiembrie până în aprilie. Acest domeniu schiabil din centrul Carintiei este deosebit de îndrăgit de familii cu copii şi datorită pantelor sale line şi excelent pregătite. Schiorii mai mici găsesc în jurul staţiei de mijloc condiţii foarte bune să se antreneze şi există şi o 'lume a urşilor polari' unde mini-sportivii sunt bine supraveghaţi şi ajutaţi. Începătorii se pot da netulburaţi pe pârtiile în marea lor majoritate uşoare sau medii. Avansaţilor le stă la dispoziţie o coborâre de vale de 7 km - "Klösterle West" - cu diferenţă de nivel ridicată (911 m). O vedere de vis asupra lacului Ossiach şi a munţilor aşteaptă sportivii şi de pe coborârea de 1 km lungime, care duce de la cota 2000, de pe vârful Gerlitzen până la staţia de vale. Un pont pentru "experţi" este coborârea de vale Gegendtaler Abfahrt cu o lungime de 1,7 km. Snowboarderii se pot da după plac pe o pipe şi în un mic snowpark, pentru copiii este pregătit un snowpark la staţiunea de mijloc de pe Kanzelbahn. Un alt pont în ceea ce priveşte Gerlitzen, şi anume "Stella Ronda" o rută de 360°, care parcurge peste 35 km de pârtii.

Pentru schiorii de schi fond regiunea în jurul Ossiach oferă nişte pârtii foarte frumoase cu diferite grade de dificultate. Începătorii îşi pot îmbunătăţii tehnica pe pârtiile din vale, pentru cei avansaţi pârtiile din Gerlitzen sunt deosebit de frumoase. Pârtia Panoramaloipe de 8 km din Kanzelhöhe iese în evidenţă, acestă pârtie face parte din cele mai sigure de zăpadă din această regiune. Pentru începători este recomandat pârtia Klösterle de 4 km lungime, sau pârtia din Kanzelhöhe care traversează prin pădure de 1,2 km lungime. Reţeaua de pârtii schi fond din Kanzel/Gerlitzen a fost distinsă cu sigiliul de calitate Loipengütesiegel.

Partii :
 • total: 45 km
 • albastre: 13 km
 • rosii: 29 km
 • negre: 3 km


Informatii despre cazare:
Informatii aditionale:
 • Animale de companie binevenite (10,00 €/zi, fără mâncare)
 • Distanta fata de zona de ski: mehr als 5 km
 • Prioritate vanzare:
 • Costuri aditionale:
  • Taxa de staţiune: cca. 2,00 € de pers./noapte
 • Important: • Pentru copiii sub 6 ani nu se emite un voucher de skipass. Aceştia primesc un skipass gratuit, dacă unul din părinţi achiziţionează un skipass pe perioada respectivă. Copiii născuţi în 2014 şi 2015 pot folosi instalaţiile pe cablu gratuit, atâta vreme cât sunt însoţiţi de un părinte. Copiii care folosesc instalaţiile pe cont propriu (de exemplu la un curs de schi) trebuie achiziţionat la destinaţie un Bambini-Card (skipass). Mai multe informaţii la casa de bilete a instalaţiilor pe cablu.


Reduceri:
 • 0 - 5 ani, reducere 40%
 • 6 - 14 ani, reducere 20%
 • 15 - 18 ani, reducere 10%
 • 65 - 99 ani, reducere 5%

Webcam Live:

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Zur Post (fosta Gasthof Zur Post), Ossiach, Austria

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta