Sejur Gran Canaria - Hotel Puerto de Las Nieves, cu plecare din Bucuresti

In orasul pitoresc Agaete, acest hotel are o temă subtilă nautică si un centru spa fantastic. Indreptati-vă spre plaja din apropiere pentru a admira vederi uluitoare si pentru un inot in Oceanul Atlantic.

După o zi de explorare a insulei, reveniti la Hotelul Puerto de las Nieves pentru o vizită la spa. Aici, vă puteti alunga durerile si oboseala cu un masaj sub jeturi de apă, vă puteti relaxa in jacuzzi si vă puteti stimula circulatia sanguină cu un inot in piscine.

Relaxati-vă cu prietenii in zona primitoare de lounge, unde veti putea de asemenea folosi gratuit internetul wireless. Apoi, mergeti la restaurant si bar pentru o seară plăcută cu gustoase mancăruri locale.

Puerto de las Nieves este situat intr-un sat frumos de malul mării, cu arhitectură tipică pentru Insulele Canare. Casele albe au acoperisuri albastre si există o atmosferă calmă in randul comunitătii locale. Puerto de las Nieves se află pe traseul feribotului spre Tenerife, dacă doriti să faceti o excursie pe insula vecină.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Bucuresti catre Hotel Puerto de Las Nieves, Gran Canaria, Spania

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
verifica
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28