Feldkirch - o experienţă a simţurilor!

Localitatea Feldkirch vă invită la relaxare în zona pietonală, cu ale sale magazine, cafenele primitoare şi case de oaspeţi. Amenajat cu gust, centrul are un caracter şi un şarm aparte care vă aşteaptă cu bună-dispoziţie. Domeniul schiabil Silvretta Montafon aflat la cca. 34 km de Feldkirch este destinaţia ideală pentru o scurtă excursie în zăpadă. Domeniul este un mix bine reuşit între pârtii palpitante şi cele pentru exerciţii, astfel că fiecare sportiv va găsi ceva pe placul său, indiferent de gradul de dificultate. De vizitat sunt şi Castelul Amberg sau simbolul oraşului, cetatea Schattenburg. Alte atracţii în zonă sunt şi excursiile la Lech, Zürs şi St. Anton.

Feldkirch, situat în vestul îndepărtat al Austriei este un oraș pentru degustători. Al doilea oraș ca mărime din Vorarlberg este de asemenea, cel mai vechi oraș cu clădiri medievale ce se prezintă cu o diversitate fascinantă. Acest orășel fermecător oferă tuturor o atmosferă de vacanță încântătoare. Fie că este vorba de plimbări în mijlocul naturii nealterate, de cumpărături și plimbări în orașul vechi din Feldkirch sau de patinaj pe patinoar. Gastronomia din Feldkirch este şi ea variată. Fie că este vorba de bucătărie regională sau internațională, toată lumea își va găsi restaurantul preferat în orașul Montfort. Chiar și cei cărora le place să se "dea pe pârtii" seara nu trebuie să-și facă griji: cu o gamă largă de baruri, pub-uri, cafenele, discoteci și cluburi de noapte, petrecăreții vor avea parte de o ofertă pe măsură! Cei care doresc să experimenteze un après-ski tipic nu ar trebui să rateze o excursie în apropiere, la St. Anton.

Domeniul schiabil, premiat de mai multe ori, "Silvretta Montafon" este cel mai mare domeniu shciabil din Montafon, cu un total de 140 de km de pârtii (inclusiv rute de schi). "Silvretta Montafon" a fost creat în 2008 din zonele de schi Silvretta Nova pe partea stângă a văii, lângă St. Gallenkirch, Gaschurn și Hochjoch pe partea dreaptă a văii, lângă Schruns, Silbertal. Condițiile perfecte ale pârtiilor și un grad ridicat de fiabilitate a zăpezii fac din vacanța la schi în această zonă o experiență. Grație împărțirii echilibrate între pârtiile albastre, roșii și negre, toată lumea își va găsi aici coborârea potrivită: începătorii se bucură de wedeling pe cea mai lungă pârtie din domeniul schiabil (Schwarzköpfle - Valisera Tal - St. Gallenkirch), pe care se depășește o diferență de altitudine de 1.400 m pe o lungime de 14 km. Pe de altă parte, "Pista 44", lungă de 2 km, este rezervată profesioniștilor. Zăpada adâncă sigură și zonele de freeride oferă, de asemenea, o mulțime de varietate în afara pârtiei - de exemplu, în zona populară de pe Hochjoch - ușor de accesat! Un punct de atracție pentru freestyleri este Snowpark Montafon. În acest scop, fostul Funpark Nova Park, cu o lungime de 780 de metri, a fost mutat la Grasjoch și extins considerabil. Domeniul schiabil este deosebit de potrivit pentru "experți" și "freerideri". Sub motto-ul "BlackScorpions - Fancy a little fear sweat?" puteți experimenta cele mai dificile și mai abrupte șapte coborâri de aici, care sunt garantat nu pentru cei slabi de inimă! În plus, o pistă de măsurare a vitezei, precum și o pistă de curse publice cu măsurare a timpului vă așteaptă să vă înregistrați cele mai bune performanțe personale. Cu skipass-ul extins Montafon Brandnertal, schiorii și snowboarderii pot schia chiar și un total de 297 de kilometri de pârtii.

Feldkirch are două trasee diferite de schi fond. Acestea sunt situate în districtele Altenstadt și Nofels. Aici, pasionații de schi fond își fac de cap pe cei aproximativ 25 km de pârtii amenajate! În imediata vecinătate a Feldkirch, trasee de drumeție în mijlocul naturii virgine vă invită la o plimbare de iarnă. În satele din jur, Dalaas și Klösterle am Arlberg veți găsi încă 22,5 km de trasee frumoase de schi fond, inclusiv un traseu iluminat de 7 km pentru distracție nocturnă.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Best Western PREMIER Central Hotel Leonhard, Feldkirch, Austria