Skipass inclus!
Hinterglemm - Vacanţă la schi la maxim!

Localităţile Hinterglemm şi Saalbach au devenit o unitate turistică de ceva timp şi îşi merită buna reputaţie în special datorită combinaţiei excelente între sport, refugii pe pârtii şi viaţă de noapte. La o altitudine de cca. 1000 m se află renumitul Hinterglemm, înconjurat de un peisaj montan de vis. În trecut Glemmtal poate a fost o vale dedicată agriculturii, astăzi este împânzită cu staţiuni animate şi un adevărat paradis al sporturilor de iarnă. Datorită unui tunel de centură, centrele localităţilor sunt practic fără trafic, în aşa fel încât nimic nu stă în calea unor plimbări foarte plăcute în zona pietonală. În ceea ce priveşte oferta de activităţi - nu lipseşte practic nimic! Pe lângă cumpărăturile în zona pietonală şi derdeluşuri, puteţi încerca şi snow-rafting şi snow–tubing sau face o plimbare romantică în săniile trase de cai.

O ofertă de après-ski atât de variată ca în Hinterglemm nu veţi întâlni peste tot. Doritorii de petreceri după experienţa de peste zi de pe pârtii au nimerit perfect aici! Distracţia începe deja din timpul zilei, la cele peste 40 de refugii montane, cum sunt "Bar Pfiff", "Bauer's Schi-Alm", "Hexenhäusl", "Tanzhimmel" ori "Goaßstall"! Diverse cluburi şi baruri precum "Checker Club - Post Bar" vă garantează voie bună seară de seară, indiferent de fundalul muzical Relaxare şi confort veţi găsi şi în numeroasele cafenele, baruri şi restaurante, iar de neratat este şi bucătăria locală, cu ale sale specialităţi. Principala atracţie o constituie plimbarea cu caleaşca prin zăpadă. Iar cei care vor o pauză de la distracţie pe pârtie au destule activităţi dintre care să aleagă, începând cu patinoar şi până la distracţie pe roţi cu ATV, o tură la derdeluş, snowtubing ori tenis – se găseşte câte ceva pentru fiecare! Tot o atracţia importantă în Saalbach-Hinterglemm este cu siguranţă distracţie cu ATV-urile de la Unterschwarzbahn din parcul off-road.

Skipass-ul inclus este Ski Alpin Card, care acoperă nu mai puţin de 3 domenii schiabile şi astfel un număr impresionant de km de pârtie: 408. Domeniul care aparţine direct de Hinterglemm este Skicircuss Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn, acestuia i se adaugă Schmittenhöhe în Zell am See, precum şi înzăpezitul domeniu glaciar Kitzsteinhorn la Kaprun. Dacă cei 408 km incluşi nu vă ajung - vă recomandăm Super Ski Card (v. regiunea de schi). Acest skipass vă permite accesul la 22 regiuni de schi din Tirol şi Salzburg şi la distracţie nelimitată pe peste 2750 de km de pârtii. Din Hinterglemm aveţi acces direct la Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Skicircus vă pune la dispoziţie numeroase pârtii pentru începători, avansaţi şi experţi şi este astfel perfect pentru toate nivelele de cunoştinţe. Pârtii mogul, cu mare înclinaţie, porţiuni de carving şi o pistă contra cronometru precum şi 2 pârtii cu nocturnă completează oferta, în timp ce tunurile de zăpadă asigură zăpadă suficientă. Cine caută o provocare atletică în Hinterglemm este aşteptat cu drag la circuitul Hinterglemm-Runde: măsoară 23 km lungime, duce pe ambele părţi ale văii Glemmtals, înconjurând staţiunea. Freestylerii în schimb se pot da după plac la Funpark Hinterglemm sau în unul din cele trei park-uri din Saalbach. Cel din Hinterglemm le pune sub placă o half pipe (70 m lungime, 4 m înălţime), rails, Funbox, Corner, Big Air, Straight Jump, Banks, BX Parcours şi în plus un teritoriu de snow-skate - aşa face toţi banii şi pentru împătimiţii de boarder-cross. Profesioniştii îşi pot pune abilităţile la încercare la coborârile "Zwölferkogel Nord" şi "Schattberg Nord". Posibilităţi minunate de Freeride vă aşteaptă la Zwölferkogel-West şi Schattberg-West - trebuie însă să rămână rezervate experţilor! Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn şi domeniul schiabil Zell am See-Kaprun plănuiesc să devină un unic domeniu până în 2023. Din iarna 2019/20 zellamseeXpress transportă snowboarderii şi schiorii de la Glemmtal la Zell am See, la Schmittenhöhe. Deocamdată puteţi lua skibus-ul de la Vorderglemm înapoi la Skicircus şi astfel schimba domeniile fără probleme.

Hinterglemm şi împrejurimile vă aşteaptă cu un domeniu dedicat schiului fond mic dar de foarte bună calitate. Există o rută de 2km la altitudini între 1.455 -1.700 m - acces cu instalaţia Reiterkogelbahn - şi una de vale cu o lungime de 10 km la Hinterglemm, până la Lindlingalm. La Saalfelden vă stă la dispoziţie o pârtie cu alţi 150 km. Domeniile schiabile din jurul Saalfelden Leogang se alătură reţelei largi de pârtii din Saalachtals, care vă aşteaptă cu cca. 80 km cât se poate de bine preparaţi. Fieberbunn lărgeşte oferta cu încă 22 de km de pârtii de schi fond.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Residenz Bergland, Saalbach-Hinterglemm, Austria

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta