Localizare: Belvita Home Villas sunt situate la 800 m de cea mai apropiata plaja in Kolimbia, la 28 km de aeroport. Celebra plaja Tsambika este la aproximativ 10 minute de mers cu masina.Locatia vilelor este ideala pentru a explora toate obiectivele turistice ale insulei (orasul vechi din Rodos, Acropola Lindos, Prasonis).
 
Facilitati vile: Home Villas ofera dispune de receptie 24 h,o piscina in aer liber si o terasa. De asemenea ofera serviciu de inchierieri biciclete si inchierieri auto. Toate vilele nou construite si ecologice sunt private si sunt dotate cu toate facilitatile interioare si exterioare. Toate cladirile sunt echipate cu aparate electrocasnice eficiente energetic A+++ si incalzitoare solare de apa.
 
Dotari vile: Fiecare apartament este compus din 1 sau 2 dormitoare si living complet mobilate, bucatarie cu toate facilitatile, aer conditionat, dus si toaleta, TV cu ecran plat, seif, acces WI-FI gratuit in toata proprietatea, mobilier de exterior si piscina cu jacuzzi.
 
Tip de masa: cazare fara masa, mic dejun
 
Website: https://www.belvitavillas.com/
 
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion TIMISOARA - RHODOS 2022 Timisoara - Rhodos; TAXE AEROPORT; Avion RHODOS - TIMISOARA 2022 Rhodos - Timisoara; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Belvita Home Villas, Rodos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta