Acest complex de 5 stele este situat pe plaja Montaza şi oferă o gamă impresionantă de dotări și facilități. Complexul are plajă privată, 2 piscine, piscină pentru copii și club pentru copii. Jaz Belvedere se află la 6 km de Piața Soho și la 13 km de Centrul Internațional de Congrese. Oaspeții pot juca tenis de plajă și au la dispoziție un teren de volei și un teren polivalent la proprietate. La un cost suplimentar, oaspeții pot practica sporturi acvatice, precum windsurfing, scufundări, snorkelling și canotaj. Centrul spa include tratamente de revigorare, băi pentru picioare, masaje, programe de relaxare și servicii de înfrumusețare la un cost suplimentar. Jaz Belvedere Resort este la doar 10 km de Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh și la 20 km de centrul orașului Sharm El Sheikh.

Localizare

Jaz Belvedere Resort este la doar 10 km de Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh și la 20 km de centrul orașului Sharm El Sheikh.


Facilitati Hotel

Acest complex de 5 stele este situat pe plaja Montaza şi oferă o gamă impresionantă de dotări și facilități. Complexul are plajă privată, 2 piscine, piscină pentru copii și club pentru copii. Jaz Belvedere se află la 6 km de Piața Soho și la 13 km de Centrul Internațional de Congrese.

Oaspeții pot juca tenis de plajă și au la dispoziție un teren de volei și un teren polivalent la proprietate. La un cost suplimentar, oaspeții pot practica sporturi acvatice, precum windsurfing, scufundări, snorkelling și canotaj.

Centrul spa include tratamente de revigorare, băi pentru picioare, masaje, programe de relaxare și servicii de înfrumusețare la un cost suplimentar.

 


Facilitati Camere

Având decor cu influențe în stil tradițional arabo-marocan, acest hotel este unul dintre cele mai rafinate din Sharm El Sheik. La Belvedere, oaspeții se pot bucura de un cadru special, cu servicii calde și individuale, programe de divertisment și scufundări.

vezi mai multe

7 nopti cazare in Sharm el Sheikh;

Zbor cursa charter;

Bagaj de cala 23kg, bagaj de mana 8kg

Taxele de aeroport;

Transferurile de grup;

Asistenta turistica locala;

vezi mai multe

Taxa de viza 25 usd/pers;

Excursiile optionale si intrarile la obiective

Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel);

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre JAZ BELVEDERE RESORT, Sharm el Sheikh, Egipt