Vlachakis Apartments Stalis

Creta Grecia
Agiou Ioanni 48, (Also 101 Beach Road) Stalis 700 07 GR Heraklion Greece
LOCALIZARE
Aceasta proprietate este la 1 minut pe jos fata de plaja. 
Hotelul Vlachakis este situat la 28 km de aeroportul international Nikos Kazantakis si la 30 km de orasul si portul Heraklion. Satul Agios Nikolaos se afla la 31 km. Oraul Elounta se gaseste la 39 km.

FACILITATI
Hotelul Vlachakis are un snack bar pe malul marii si este situat chiar pe plaja cu nisip din Stalis, la aproximativ 100 de metri de restaurante si magazine.
Proprietatea ofera acces gratuit la internet Wi-Fi in zonele publice, iar in apropiere sunt disponibile locuri de parcare gratuite.

RESTAURANT
In fiecare dimineata, puteti savura un mic dejun continental in zona de luat masa. De asemenea, oaspetii pot lua o varietate de bauturi racoritoare, gustari usoare si cafea la snack barul de pe malul marii.

CAMERE
Unitatile de cazare in sistem self-catering se deschid spre un balcon cu vedere la Marea Cretei, la gradina sau la zona inconjuratoare.
Studiourile de la Vlachakis sunt luminoase si aerisite si au chicineta cu o zona mica de luat masa. Fiecare unitate este dotata cu frigider si cafetiera. In baia privata sunt disponibile halate de baie.
Studio cu vedere spre munte-(18 mp)-Acest studio ofera balcon privat cu vedere la gradina sau la zona inconjuratoare, aer conditionat si o chicineta cu frigider si cafetiera.
Studio cu vedere la mare-(18 mp)-Acest studio ofera balcon privat cu vedere la Marea Cretei, aer conditionat si o chicineta cu frigider si cafetiera.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta