Circuite private Botswana

 

Circuitele sunt destinate tuturor turistilor care nu vor sa ia parte la un circuit de grup. Circuitele private Botswana ofera turistilor completa flexibilitate, avand in vedere ca sunt concepute la cerere. Tariful fiecarui circuit este pus la dispozitie la cerere, luand in calcul numarul participantilor si numarul de zile pe acestia le au la dispozitie pentru a vizita Botswana.

Circuitele sunt ideale pentru cupluri, prieteni sau familii extinse, care vor sa calatoreasca in ritmul propriu si sa viziteze unele dintre cele mai renumite parcuri nationale ale Botswanei.

Circuitele au ca punct de plecare cabana Maun Lodge si se pune la dispozitia turistilor un vehicul 4x4, condus de un ghid privat. De asemenea, pachetul include toate mesele, taxele de intrare in parcuri si echipamentul de campare, precum corturi, scaune, paturi de campare si lenjerie.

Sosire in Maun

La sosirea pe Aeroportul Maun, veti fi intampinat de reprezentantul local si condus la cabana Moun Lodge, unde veti petrece noaptea.

 

Parcurile Nationale

Pornind de la cabana, dupa micul dejun, ghidul local va va duce spre zonele salbatice impecabile are parcurilor nationale. Un exemplu de traseu poate fi: incepand cu Moremi, campare in prima noapte in apropiere de binecunoscutul Al Treilea Pod. Adormiti cu urletul hienelor pe fundal sau cu racnetul unui leu, sau chiar cu mormaitul adanc al unui hipopotam pe jumatate scufundat in apa. Apoi, ne indreptam spre nord, prin Xakanaxa, pentru a campa in apropiere de Poarta de Nord. Aceasta zona este excelenta pentru safari, in general, pe care il vom face dupa-amiaza si dimineata, de-a lungul zonelor mlastinoase.

In ultima zi a timpului nostru petrecut in parcurile nationale, ne vom intoarce la cabana Maun Lodge. In aceasta dupa-amiaza ne vom relaxa la cabana, inainte de a ne bucura de o masa calda si de o noapte linistita.

 

Salina Makgadikgadi

Aventura noastra continua, iar dupa o dimineata relaxanta la cabana Maun Lodge, ne facem drum catre Salina Makgadikgadi. Dincolo de peisajul arid, salinele sunt cunoscute pentru viata ornitologica bogata, si alte animale adaptate desertului. Fara sa tulburam intinderea, vom merge catre un loc unde vom ridica tabara si ne vom bucura de izolarea si de linistea acestei intinderi.

 

Cabana Maun Lodge

Dupa explorarea salinei pentru ultima data in aceasta dimineata, ne vom intoarce la cabana Maun Lodge, unde vom avea timp sa ne relaxam in jurul piscinei si sa ne bucuram de linistea zonei. Diseara savuram o masa calda la restaurantul cabanei.

 

Plecarea

Dupa micul dejun, veti fi transferat inapoi la Aeroportul Maun, la timp pentru zborul inapoi spre casa.  

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.

Solicita oferta